Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nehumano

Beyonceine zaposlenice žale se na malu plaću

Beyonce
Foto: Instagram
1/9
18.05.2016.
u 09:30

Zaposlenice njezine modne marke Ivy Park tvrde da ih pjevačica plaća 40 kuna dnevno te da u tjednu rade i 60 sati

Često se zaposlenici poznatih osoba žale da ih njihovi poslodavci loše plaćaju, a jedna takva optužba upućena je i na račun Beyonce. Naime, zaposlenice njezine modne marke Ivy Park tvrde da ih pjevačica plaća 40 kuna dnevno te da u tjednu rade i 60 sati.

Kažu da nemaju ni stanku tijekom radnog vremena ni topli obrok i plaća im je manja od prosječne plaće na Šri Lanki gdje Beyonceine zaposlenice rade.

Glasnogovornik glazbene dive medijima je kazao kako su te tvrdnje neistinite te da Beyonce sve svoje zaposlenike pošteno plaća.

>> Beyonce noćas objavila šesti album "Lemonade"

>> Oprostila mu je sve nevjere i iskoristila ga za promociju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije