Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije rodila

Beyonce u visokoj trudnoći slavila na dočeku Nove godine

beyonce
pixsell
03.01.2012.
u 10:35

Tridesetogodišnja pjevačica viđena je kako dočekuje 2012. na večeri sa suprugom u poznatom restoranu u Brooklynu

Unatoč napisima u kojima se tvrdilo da je tada već rodila, Beyoncé je provela novogodišnju večeru uživajući sa svojim suprugom.

Tridesetogodišnja pjevačica viđena je kako dočekuje 2012. na večeri sa suprugom u poznatom restoranu u Brooklynu.

Prema navodima stranice Radar Online, uživali su u biranim jelima talentiranog kuhara Ryana Angula koji im je pripremio foie gras s kiselim grožđem, jastoga poširanog na maslacu te pačju mesnu štrucu obloženu gorkom čokoladom. Nema sumnje da je Beyonce imala dobar apetit, ali je preskočila ponoćnu zdravicu šampanjcem.

Iako je u visokoj trudnoći, Beyonce nije bila odjevena u tradicionalnu trudničku odjeću. – Izgledala je nevjerojatno i nosila je do neba visoke pete. Zaista je impresivno vidjeti ženu u visokoj trudnoći koja tako spektakularno izgleda – izjavio je izvor za magazin People.

Već su 30. prosinca krenule internetske glasine da je Beyonce rodila djevojčicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije