Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neispunjeno obećanje

Beyonce razočarana prijateljicom Gwyneth Paltrow

Beyonce
Pixsell
20.09.2011.
u 08:54

Pjevačica je svoj prvi modni show u Londonu odgodila 45 minuta čekajući da se pojavi njena prijateljica Gwyneth koja nije došla

Donedavno su bile odlične prijateljice zbog čega je Beyonce bila uvjerena da će se Gwyneth Paltrow pojaviti na predstavljanju njene nove modne linije Queen B u Londonu. Pjevačica je show odgodila 45 minuta čekajući glumicu i vjerujući da Gwyneth samo kasni, no ova se nije pojavila na reviji niti je nazvala Beyonce da joj se ispriča zbog nedolaska.

Svjedoci  kažu da trudna pjevačica nije bila ljutita nego vrlo razočarana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije