Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna trudnica

Beyonce potvrdila da beba stiže u veljači

'WORLD RIGHTS The House of Dereon show at London Fashion Week in  London, UK. 17/09/2011 Pictured: Tina Knowles and Beyonce  BYLINE BIGPICTURESPHOTO.COM:  REF:1648  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
11.10.2011.
u 07:45

Dugo sam čekala ovu trudnoću, bio mi je veliki problem skrivati je. Osjećam se blagoslovljeno što ću napokon postati mama.

Ponosna što će uskoro postati mama, Beyonce ne krije ništa kad je njezina trudnoća u pitanju. Pjevačica se nedavno pohvalila da će roditi u veljači te da je na majčinstvo jako dugo čekala.

– Moj suprug i ja zajedno smo već deset godina. Ovo dijete samo je kruna našeg odnosa. Osjećamo se zahvalno i blagoslovljeno za ove trenutke u kojima uživamo. Na ovu trudnoću dugo sam čekala, bio mi je veliki problem skrivati je – iskrena je bila 30-godišnja pjevačica.

– Sad kad svi znaju, baš se zabavljam, posebno u kupnji opreme za bebu – dodala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije