Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli samo prirodno

Beyoncé poludjela jer su joj stanjili obline

beyonce
30.05.2013.
u 17:35

H&M joj je oduzeo koji cm u photoshopu, ali diva je tražila da na plakatima bude onakva kakva jest

Glazbena zvijezda Beyoncé, koja je nedavno nastupila i u Zagrebu, nije prezahtjevna osoba iako to može biti. Ali kada se dira u njene obline, potpuno poludi. Upravo to dogodilo se kada su vlasnici modne marke H&M, za koju je snimila reklamnu kampanju za kupaće kostime koja je preplavila cijeli svijet, u prvoj verziji plakata za nekoliko centimetara stanjili njene bokove i struk. Nije dopustila tiskanje plakata sve dok njen menadžment nije isposlovao da se u kampanji koriste samo originalne fotografije na kojima je onakva kakva doista i jest.

 – I H&M i Beyoncé na kraju su jako zadovoljni rezultatom – kratko je za medije komentirao glasnogovornik H&M-a, piše The Sun. Pjevačica se malo udebljala poslije rođenja kćeri Blue Ivy, ali ponosna je na svoje tijelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije