Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bend glumio da svira

Beyonce odlučila u zadnji tren: Himnu ipak nije pjevala uživo

beyonce (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.01.2013.
u 21:38

Mnogi su ostali u šoku jer je Beyonce djelovala prilično uvjerljivo, no dio publike koji je stajao blizu benda primjetio je da se njegovi članovi samo pretvaraju da sviraju instrumente.

Inauguraciju Baracka Obame (51) pratilo je oko 40 milijuna televizijskih gledatelja. Dok je Kelly Clarkson (30) pjevala uživo, Beyonce (31) se predomislila te u zadnji čas odlučila da će pjevati na unaprijed snimljeni audio zapis. Sve je potvrdila glasnogovornica Marine Corps Banda koji su bili zaduženi za glazbenu pratnju na inauguraciji. Mnogi su ostali u šoku jer je Beyonce djelovala prilično uvjerljivo, no dio publike koji je stajao blizu benda primjetio je da se njegovi članovi samo pretvaraju da sviraju instrumente.

- Svi znamo da Beyonce zna pjevati. Ne znamo zašto je odlučila pjevati na playback - otkrila je glasnogovornica benda.

Kelly je dobila mnoge pohvale za izvedbu pjesme \'My Country Tis of Thee\'.

- Bila sam jako nervozna - napisala je Kelly poslije inauguracije na Twitteru. Njezinu izvedbu strani mediji opisali su kao zapanjujuću i nevjerojatnu.

Komentara 1

BZ
bozo_Zg
23:27 22.01.2013.

Ovo je toliko bitna vijest... Hvala Večernji.hr, da nisam ovo pročitao, ne bi mogao zaspati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije