Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beyoncé

Beyoncé: Njuh mi se promijenio, sve mi smrdi pa čak i moj suprug!

beyonce
Pixsell
29.09.2011.
u 18:33

– Suprugov parfem koji inače obožavam sada mrzim – rekla je Beyoncé na predstavljanju svog novog parfema Pulse. Osim što muku muči s mirisima, 30-godišnja pop-zvijezda doživjela je i neke pozitivne promjene.

Beyoncé Knowles na veliko je počela osjećati promjene koje se događaju tijekom trudnoće. Pjevačica je javnosti otkrila da joj se osjetilo njuha promijenilo pa joj omiljeni parfem njena supruga Jay Z-a, koji je prije obožavala, sada smrdi.

– Sve mi smrdi! Suprugov parfem koji inače obožavam sada mrzim – rekla je Beyoncé na predstavljanju svog novog parfema Pulse.

Osim što muku muči s mirisima, 30-godišnja pop-zvijezda doživjela je i neke pozitivne promjene.

– Osjećam se jako moćno. Nema moćnije stvari neko kada znate da u vama raste novi život – kaže glazbena diva.

Beyoncé i Jay Z naveliko se pripremaju za rođenje svoga prvog djeteta. U tijeku je potraga za savršenom dadiljom koju će angažirati kada beba navrši mjesec dana. Do tada će im u brizi za njihovo blago pomagati majka pjevačice Tina Knowles.

Iako Beyoncé tvrdi da ne zna spol djeteta, navodno je već kupila ružičaste čizmice Christiana Louboutina što govori da nosi djevojčicu. Šuška se i da je Jay svojoj sestri rekao da naruči hrpu ženske dječje odjeće. Budući roditelji navodno su već izabrali i ime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije