Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban dar

Beyonce na koncertu posvetila dvije pjesme Gwyneth Paltrow

beyonce
pixsell
09.10.2012.
u 11:06

– Za posebnu prijateljicu, Gwyn, volim te – kazala je pred publikom. S dragom prijateljicom pjevačica je slavila u New Yorku.

Beyonce Knowles prijateljici Gwyneth Paltrow za 40. rođendan darovala je nešto posebno. Tijekom koncerta u bruklinskom centru Barclays 31-godišnja pjevačica posvetila joj je dvije pjesme – "Diva" i "Crazy in love".

– Za posebnu prijateljicu, Gwyn, volim te – kazala je pred publikom. S dragom prijateljicom Beyonce je slavila u New Yorku. Na zabavi su osim nje bili nazočni i Steven Spielberg, Kate Capshaw, Jessica Seinfeld, Ethan Hawke, Jake Gyllenhaal, Christy Turlington i najvažniji gost – Chris Martin, suprug slavljenice.

Mjesec dana ranije, u rujnu, rođendan je slavila Beyonce. Gwyneth, Chris i njihovo dvoje djece Apple i Moses izradili su joj i poslali čestitku.

– Za dragu, slatku BB za njezin 31. rođendan. Volimo te puno, puno. S ljubavlju, Gwyneth, Chris, Apple i Moses – pisalo je na rukotvorini.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
13:10 09.10.2012.

Ljubav je ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije