Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvažna

Beyonce na gala večeri ponosno pokazivala golu stražnjicu

met gala (1)
Foto: AFP, Reuters/Pixsell
1/37
08.05.2012.
u 14:30

Među gošćama koje su se odlučile za izgled po posljednjoj modi bile su glumice Sofia Vergara, Jessica Alba, Cameron Diaz, Carey Mulligan, supermodel Karolina Kurkova, pjevačica Lana Del Rey, no najviše pozornosti ipak je privlačila Beyonce

Rijeka slavnih slila se sinoć na modno-umjetnički događaj Met Gala održan u New Yorku. Poznate dame kao da su se natjecale čija će haljina više sjati te su za ovu večer izabrale jedan od najpopularnijih trendova ove sezone, svjetlucave materijale zlatne i srebrne boje.

Među gošćama koje su se odlučile za izgled po posljednjoj modi bile su glumice Sofia Vergara, Jessica Alba, Cameron Diaz, Carey Mulligan, supermodel Karolina Kurkova, pjevačica Lana Del Rey, no najviše pozornosti ipak je privlačila Beyonce.

U prozirnoj raskošnoj Givenchyjevoj haljini visoke mode pjevačica je odvažno pokazala stražnjicu te dala do znanja da kilogramima koje je dobila u trudnoći nema više ni traga.

Komentara 1

LP
lovacke_price
18:44 09.05.2012.

joj te mi je vec dosta gledati poblajhane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije