Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrzo živi

Beyonce Knowles nije ostvarila želju roditi prije tridesete

'Beyonce arriving for the Pressroom at the 2011 Billboard Music Awards held at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, California on May 22, 2011. Photo: Press Association/Pixsell'
'Tonya WisePress Association/Pixs'
28.06.2011.
u 21:00

U kolovozu će navršiti tu okruglu brojku, no majčinstvo joj se neće uskoro dogoditi sudeći po razgovoru koji je sinoć vodila u emisiji uživo s televizijskim voditeljem Piersom Morganom.

Pjevačica Beyonce uvijek je govorila da želi roditi dijete prije tridesete. U kolovozu će navršiti tu okruglu brojku, no majčinstvo joj se neće uskoro dogoditi sudeći po razgovoru koji je sinoć vodila u emisiji uživo s televizijskim voditeljem Piersom Morganom.

– Istina je da sam govorila da ću dijete roditi do tridesete, ali govorila sam i da ću u mirovinu do tih godina, a sada na mirovinu i ne pomišljam. Dakle, zaključite sada sami hoću li postati majka – kazala je pjevačica uz smijeh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije