Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ONI PLJEŠĆU NAMA'

Preslatka kći Beyonce i Jay-Z-ja pokazala da je prava 'šefica'

Jay-Z, Blue Ivy i Beyonce
Foto: Screenshot
1/5
29.01.2018.
u 13:04

Jay-Z i Beyonce pokušali su zapljeskati, a kćerkica ih je spriječila pravim 'šefovskim' potezom

Mala Blue Ivy Carter ima samo 6 godina a već dokazuje kako će biti velika svjetska zvijezda, baš kao i njeni roditelji Jay-Z i Beyonce.

To se moglo vidjeti i na sinoćnjoj dodjeli Grammyja, kada su kamere uhvatile trenutak u kojem su njeni roditelji pljeskali nekom od dobitnika.

No, mala Blue Ivy ih je zaustavila, a pokret kao da je govorio: "Mi ne plješćemo njima, oni plješću nama". Odmah nakon dodjele uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama, u kojima su je brojni obožavatelji nazvali "malom šeficom".

Jay-Z, Blue Ivy i Beyonce
1/15
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dmitarX
dmitarX
13:41 29.01.2018.

Ne vidim ja tu nikakve zvijezde, samo umišljene veličine. Fuj!

IK
Iz_kamena
13:51 29.01.2018.

Kako znate da je kći? Čist primjer rodnog etiketiranja.

LI
liliZG
14:19 29.01.2018.

i tako nastaju tatini i mamini sinovi/kćeri koji gaze ljude i odlaze u švicarsku na studije, misle da se sve može srediti novcem, prolaze kraj malog čovjeka kao kante za smeće, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije