Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO

Beyonce dolazak blizanaca dočekala tulumom na kojem je tetovirala trbuh

Beyonce
Foto: Instagram
1/5
22.05.2017.
u 19:35

Zabava je imala motive Afrike, a 35-godišnja pjevačica za tu je priliku kanom tetovirala svoj trudnički trbuh.

Pop zvijezda Beyonce za dva tjedna rodit će blizance, a proteklog je vikenda povodom tog sretnog događaja sa suprugom Jay Z-jem organizirala veliki tulum kojeg je nazvala "Carter Push Party" (Tiskanje blizanaca Carter).

Zabava je imala motive Afrike, a 35-godišnja pjevačica za tu je priliku kanom tetovirala svoj trudnički trbuh. U goste su joj stigle sestra Solange i mama Tina, ali i prijateljice: Serena Williams koja također čeka dijete, te Kelly Rowland i Michelle Williams, s kojima je pjevala u grupi Destiny's Child. S njima se zabavaljala i Beyonceina petogodišnja kćerkica Blue Ivy.Svi su bili odjeveni u tradicionalne afričke nošnje, a mama Tina i sama Beyonce su na Instagramu javnosti pokazale kako je bilo na zabavi.

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

All theses beautiful ladies at The Carter Push party! ❤️❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

 

Komentara 5

Avatar toxic alien
toxic alien
22:36 22.05.2017.

Neke zene su skroz pomahnitale. Cak i od trudnoce prave cirkus i naslikavaju se polugole sa trbusima do poda. Neukusno, degutantno, bez postovanja prema sebi i svojim bliznjima.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:12 22.05.2017.

Trudna se tetovirat je vrlo "odgovorno" i da su socijalne službe ono što bi trebale biti ovo nebi uele zdravo za gotovo. No "zvijezde" su jednakije od jednakih pa se to na njih ionako ne bi odnosilo.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:56 23.05.2017.

hocete li nas prestati terorizirati clancima o crnim rasistima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije