Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Trogiru

Bernie Ecclestone vezao se nakon intervencije ravnatelja Lučke uprave!

bernie ecclestone, trogir
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
17.08.2015.
u 11:21

Na jahti su, uz Bernieja i Fabianu, roditelji vozača Formule 1 Sebestiana Vettela i bogati autrijski bračni par, vlasnici resorta

Bernieja Ecclestonea ipak su u nedjelju pred večer Trogirani pustili da veže svoju jahtu "Petaru" uz trogirsku rivu, nakon što su ga u subotu odbili i pustili ga da noć provede u uvali Saldun.

Ne zna se što je razlog, ali vlasnik Formule 1 koji 15 godina dolazi u Trogir, ove godine izgleda da nije dobrodošao. Problema je bilo i početkom kolovoza kada je "Petara" s posadom čekala Bernieja i suprugu Fabianu da se ukrcaju, ali nakon početnog odbijanja, jahta se vezala uz trogirsku rivu. Slavni par je nakon toga plovio do Dubrovnika, a kada su se u subotu vratili, Trogirani su ga odbili vezati rekavši da na rivi za njega nema mjesta, ali da će biti u nedjelju ujutro.

Unatoč obećanju, i u nedjelju su vlasnika Formule 1 koji u Trogir dolazi punih 15 godina, dovodi prijatelje i zdušno ga promovira po svijetu, ponovno odbili uz obrazloženje da je cijela riva rezervirana i da otplovi dalje. Duboko razočarani, Bernie i Fabiana odlučili su otići. Međutim, u desetljeće i pol koliko dolazi u Trogir, Bernie je stekao i prijatelje koji su se uključlii u priču. Jedan od njih, koji očito zna kako kod nas treba rješavati probleme, povukao je veze, netko je o svemu informirao ravnatelja Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije koji se osobno uključio u priču. Tek nakon njegove intervencije i telefonskog poziva u Trogir, eto, našlo se mjesta za 54 metra dugu Petaru. Neobično, ali nitko nije oštećen, nijedna rezervacija nije otkazana.

Blamaža s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, čije fotografije kako kupuje voće na trogirskoj tržnici, ribu na ribarnici, ljubi Fabianu, a u pozadini su trogirski "kampaneli" objavljuju svi svjetski tabloidi reklamirajući našu obalu, mogla se izbjeći. Nismo se osramotili samo pred Berniejem i Fabianom. Na Petari su i njegovi prijatelji, austrijski bračni par, vlasnici turističkog resorta i roditelji vozača Formule 1 Sebastiana Vettela. Srećom, cijela priča se dobro završila, uz bogatu trpezu.

>> Trogirani se osramotili pred svojim najvjernijim gostom koji dolazi 15 godina

Komentara 33

Avatar Adolf
Adolf
11:41 17.08.2015.

Tako su i moju jahtu dali privezati nakon šta sam intervenira kod Kolinde i Milanovića.

ŠV
ŠVAJNŠTANGER
13:29 17.08.2015.

Berni je i veliki donator riječkoj bolnici, i drugima, te vjerni gost Hrvatske. Za Bernija se mora naći slobodan vez uvijek i gdje god zaželi na Jadranu.

Avatar nula
nula
13:28 17.08.2015.

Pravite problem gdje ga nema. Berni baci sidro i gliserom ga odvezu u porat. Ljepse mu je spavati u uvali , nego u luci gdje je buka do zore . A ovi sto ne vole bogate turiste , to su oni sto su nam dolazili na Jadran sa serpom sarme i paprika , pa jeli na plazi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije