Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno

Bernie Ecclestone: Novcem se ne može kupiti sreća

Bernie Ecclestone
Reuters
25.06.2013.
u 21:07

Vlasnik Formule 1 otkrio je koliko mu je novac donio sreće u životu, ali i kako se nosi s činjenicom da mu prijeti 10 godina zatvora zbog primanja mita

Unatoč milijardama funti koje posjeduje, Bernie Ecclestone kaže da ne zna što je to sreća.

- Nisam siguran što je to sreća. Što ona znači? Doživio bih zadovoljstvo kada bih nešto isplanirao i to ostvario. Ali sreća? Nisam baš siguran - kaže 82-godišnji vlasnik Formule 1.

Nakon što se nedavno udala njegova najstarija kćer Tamara, u intervjuu u kojem je govorio o smrti, novcu, sreći, raskošnoj svadbi, razvodima i mogućnošću da provede dugo vremena u njemačkom zatvoru, Bernie je otkrio kako raskošno vjenčanje nije platio on, već njegova bivša supruga Slavica.

- Nisam ostao na zabavi. Bilo je to sve previše. No nisam ja platio, moja bivša žena je platila - rekao je Bernie, koji se prošle godine po treći put oženio i to 35-godišnjom Brazilkom Fabianom Flosi.

Objasnio je kako se nosi s činjenicom da mu prijeti 10 godina zatvora u Njemačkoj.

- Ako me pošalju u zatvor, morat ću se nositi s time. No mislim da mi se neće svidjeti previše - rekao je Ecclestone, kojeg se tereti da je dao mito 2006. godine od 28 milijuna eura prilikom prodaje udjela Formule 1. Bernie tvrdi da je nevin.

>>Štetner: Bernie može još 10 godina, i s 82 iscijedi svaki dolar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije