Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći razmetna

Bernie Ecclestone ne želi pokrivati gubitke kćeri Petre

petra ecclestone
pixsell
18.04.2010.
u 15:54

Petra je izgubila zanimanje za modnu liniju koju je pokrenula s ocem, sestrom Tamarom i princezom Beatrice u Harrodsu 2008. godine.

Luksuzna tvrtka muške odjeće Petre Ecclestone u manje od dvije godine postojanja došla je pred bankrot. Unatoč obećavajućem početku, kojemu je doprinijela znatna pomoć njezina oca Bernieja Ecclestonea i prvak formule Jenson Button kao zaštitno lice linije, tvrtka je upala u financijske probleme.

 

- Zatvaranje nema nikakve veze s financijskim stanjem - šturo je rekla Petra britanskim medijima. Izvori bliski obitelji Ecclestone kažu kako je Petra izgubila zanimanje za tu modnu liniju koju je pokrenula s ocem, sestrom Tamarom i princezom Beatrice u Harrodsu 2008. godine. Poznat kao nepopustljiv, Bernie ni sada nije spreman pokrivati gubitke i navodno je kćeri kazao da se snađe.

 

- U početku je bila borbena i odlučna, ali kako je njezino zanimanje jenjavalo, tako je tvrtka gubila novac - kazao je izvor za Daily Mail.

 

Petrine kreacije neće još dugo stajati ni na policama mondene kuće Harrods. Ugovor ih veže još šest mjeseci. Petra ipak nije sasvim digla ruke od mode. Na New York Fashion Weeku predstavila je prvu žensku kolekciju za koju se nada da će dobro proći u Japanu i Njemačkoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije