Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIKLE NA LUKSUZ

Bernie Ecclestone (80) mora i dalje raditi kako bi uzdržavao kćeri

bernie
Pixsell
17.01.2011.
u 14:44

Bogataš je nedavno iskeširao sto milijuna funti za nove domove svojih kćeri koji se nalaze u najskupljim četvrtima Londona

Mnogi bi mislili da je prvi čovjek Formule Bernie Ecclestone dosad zaradio dovoljno novca da njegove kćeri Tamara i Petra te bivša supruga Slavica uživaju u lagodnom životu. No, čini se da trima damama bogatstvo od 2,4 milijarde funti nije dovoljno jer su njihovi troškovi toliko veliki da će 80-godišnji milijarder morati još neko vrijeme odgoditi odlazak u mirovinu.

Bogataš je nedavno iskeširao sto milijuna funti na nove domove svojih kćeri koji se nalaze u najskupljim četvrtima Londona. Tamaru (26) je kuća u Kensington Palace Gardensu stajala 45 milijuna, dok je za Petrinu (22) kuću u Chelseaju tata dao 66 milijuna funti.

No, bez obzira na goleme svote novca kojima zasipa svoje nasljednice, Bernie tvrdi kako nikada nije želio razmaziti svoju djecu, a to niti sada ne radi.

- Želio sam im samo pomoći da se domognu dijela londonskog tržišta nekretnina. Jako sam ponosan na njih. One su dobre djevojke. Nisu glupe kad je riječ o novcu. Znaju razmišljati vlastitom glavom i to je nešto na čemu smo ja i njihova majka inzistirali u odgoju – kaže Ecclestone.

Komentara 17

DA
danebi
07:46 30.08.2011.

Ne znam, ja ne bi za njih nista, prije bi se trebalo potvrditi ocinstvo....izgleda mi da bi ipak vrtlar morao za njih raditi, a ne jadni Bernie.

DR
dreamteam
15:08 17.01.2011.

Stvarno zalim ovog jadnika.

OB
-obrisani-
18:35 17.01.2011.

Zgodne cure no sve su na mamu:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije