Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večerao

Bernie Eccelstone sa suprugom Fabianom Flosi u Revelinu

bernie ecclestone (1)
Foto: PR Foto
1/15
27.09.2013.
u 21:38

Kongres krovne automobilske organizacije FIA-e, koji se do nedjelje održava u Dubrovniku, privukao je mnoge uglednike iz automobilskog svijeta

Kongres krovne automobilske organizacije FIA-e, koji se do nedjelje održava u Dubrovniku, privukao je mnoge uglednike iz automobilskog svijeta, među kojima se našao i legendarni pokretač Formule 1 - Bernie Eccelstone sa suprugom Fabianom Flosi, zatim Carlos Slim Domit, sin najbogatijeg čovjeka na svijetu, Zrinko Gregurek, glavni tajnik HAKS-a i mnogi drugi.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sinoć je u Culture Clubu Revelin ugostio sudionike sastanka Fédération Internationale de l\'Automobile (FIA), Međunarodne automobilističke federacije koja okuplja vodeće svjetske automobilske organizacije. Na večeri je bio predsjednik FIA-e Jean Todt, vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, sportski direktor Ferrarija Stefano Domenicali, proslavljeni vozači formule Emerson Fittipaldi i Gerhard Berger te ministar poduzetništva i obrta Vlade RH Gordan Maras. Kako doznajemo, uživalo se u odličnim ribljim i mesnim specijalitetima.

Zadovoljstvo boravkom u Gradu nisu krili predsjednik FIA-e, Francuz Jean Todt kao i vlasnik komercijalnih prava Formule 1 Bernie Ecclestone. Nakon kongresa UEFA-e, ovo je još jedna izvrsna reklama za Dubrovnik i dubrovački turizam, koja bi mogla zasigurno rezultirati značajnim gospodarskim projektima.

>>Bernie Ecclestone stiže u Poreč na 40. Cro Rally

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije