Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bend Markiz predstavlja novi video spot za pjesmu „Ostani dama“

kerum-novi
Foto: Nino Strmotić
1/2
PR
Autor
PR članak
23.09.2011.
u 11:28

Spot prepun nasilja upozorava na svakodnevne probleme žena, gdje gola statistika ne pokazuje realnu situaciju.

Zagrebački bend Markiz predstavlja svoj novi video spot za pjesmu „Ostani dama“. Singl je skinut s albuma „Savršeni svijet“. Podsjetimo, bend je na ovogodišnjem Porinu imao dvostruku nominaciju, samo tri mjeseca nakon izlaska albuma u izdanju Croatia Recordsa, a do sada je u javnost plasirao čak pet singlova.

Spot prepun nasilja upozorava na svakodnevne probleme žena, gdje gola statistika ne pokazuje realnu situaciju.

– Ako će naš spot i pjesma barem malo utjecati na ponašanje pojedinaca, tada ćemo moći reći kako smo napravili dobar posao – kažu članovi benda. Spot je snimljen u suradnji sa Smartcube Productions.

Iz benda najavljuju da je ovo posljednji singl s prvog albuma te da se intenzivno okreću snimanju novih materijala, a njihov drugi album trebao bi izaći u proljeće 2012. godine.

– Drugi album bit će provokativan, melodičan, rokerski i još bolji od našeg prvijenca. Vjerujemo da ćemo s drugim albumom i službeno ući u svijet najboljih domaćih bendova – kažu u bendu.

U međuvremenu Markiz će nastupiti 20. 10. u Močvari, u sklopu Velike Rock Eksplozije, a u pripremi je još nekoliko atraktivnih nastupa tijekom jeseni.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?