Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film 'ljubav ili smrt'

Bend FRU FRU predstavio spot za pjesmu 'Zagonetni dečko'

fru fru
Foto: Screenshot
1/2
18.11.2014.
u 12:44

Video spot čiji su glavni protagonisti upravo mlada glumačka postava iz filma 'Ljubav ili smrt', režirao je Predrag Ličina...

Singl 'Zagonetni dečko', kojeg je za novi nastavak filmskog serijala o Koku opjevao bend Fru Fru, dobiva svoje video izdanje! Video spot čiji su glavni protagonisti upravo mlada glumačka postava iz filma 'Ljubav ili smrt', režirao je Predrag Ličina. Tekst, glazbu i aranžman pjesme 'Zagonetni dečko' zajedno potpisuju Ivan Veljača i Gordan Dragić.

Video spot za pjesmu snimljen je s mladim glumcima iz filma na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu, dok se redatelj spota mlade junake trudio prikazati u sasvim drugačijem izdanju.

Dojmovi redatelja Predraga Ličine, nakon odrađenog posla, više su nego pozitivni: 'Ne sjećam se točno kako sam dobio ideju za spot, ali bit će da je posrijedi moja fasciniranost teretnim vlakovima i željeznicom općenito. Moj deda je bio otpravnik vlakova za vrijeme Kraljevine Jugoslavije. Nevjerojatna je energija kod tih tinejdžera, naših glumaca u filmu. Ja sam po dolasku na snimanje još uvijek spavao, a oni su se već u 6:30 ponašali kao da su došli na after s nekog veličanstvenog tuluma. Inače, klinci su i opaki profesionalci. Sve kuže. Ne trebaš im ništa ni govoriti. Ponekad sam se pitao koja je uopće moja uloga u svemu ovom? Moram spomenuti da klinci imaju i razvijen smisao za humor, tako da je snimanje proteklo u uzajamnoj šali, doskočici, kao i pošalici, osobito u trenucima kada nas je kiša sprječavala da snimimo neke kadrove. Jedino nerazumijevanje i sukob imao sam povremeno s glavnim glumcem. Uzrok sukoba leži u činjenici da on navija za Manchester City, a ja za Liverpool!

Film 'Ljubav ili smrt' u režiji Daniela Kušana u kinima je od 6. studenog i ostvaruje vrlo dobre rezultate gledanosti. Treći nastavak filmske franšize o  Koku ostvario je čak bolje otvaranje od iznimno uspješnog prvog nastavka 'Koko i duhovi', ali i od drugog filma 'Zagonetni dječak'. Sva tri filma o Koku nastala su prema predlošku iznimno popularnih romana za djecu i mlade Ivana Kušana.

>>Zagonetni bend Fru Fru najavljuje - 'Ljubav ili smrt'

>>U kina stiže novi film o Koku - kultu koji je stvorio Ivan Kušan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije