Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ben Affleck se predomislio, ipak se ne želi kandidirati za Senat SAD-a

Nakon što je u TV emisiji CBS-a "Face the nation" jasno rekao da ga zanima politika, od njega se očekivao i sljedeći korak. No glumac se predomislio i na Facebooku opovrgnuo politički angažman. Radije će se baviti humanitarnim radom
29. prosinca 2012. u 16:06 0 komentara 1 prikaza
ben affleck
Foto: Pixsell

Američki glumac i politički aktivist Ben Affleck neće se kandidirati za Senat SAD-a, iako su se o tomu u posljednje vrijeme raspisali američki mediji.

Glumac je dao povoda za napise jer se hvalio da bi mogao biti zamjena senatoru Johnu Kerryju kojeg je predsjednik Obama nominirao za zamjenu državnoj tajnici Hillary Clinton. Nakon što je Affleck u TV emisiji CBS-a \"Face the nation\" jasno rekao da ga zanima politika, od njega se očekivao i sljedeći korak. No potom se predomislio i na Facebooku opovrgnuo svoj mogući politički angažman.

- Volim Massachusetts i našu politiku, no neću se kandidirati za mjesto u Senatu - napisao je 40-godišnji glumac.

- Vjerujem da ćemo dobiti odličnog državnog tajnika, a u Massachusettsu ima nekoliko iznimno dobrih kandidata za mjesto u Senatu. Radujem se zanimljivoj kampanji, a ja ću se ipak baviti humanitarnim radom - dodao je.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.