Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće u politiku

Ben Affleck se predomislio, ipak se ne želi kandidirati za Senat SAD-a

ben affleck
Pixsell
29.12.2012.
u 16:06

Nakon što je u TV emisiji CBS-a "Face the nation" jasno rekao da ga zanima politika, od njega se očekivao i sljedeći korak. No glumac se predomislio i na Facebooku opovrgnuo politički angažman. Radije će se baviti humanitarnim radom

Američki glumac i politički aktivist Ben Affleck neće se kandidirati za Senat SAD-a, iako su se o tomu u posljednje vrijeme raspisali američki mediji.

Glumac je dao povoda za napise jer se hvalio da bi mogao biti zamjena senatoru Johnu Kerryju kojeg je predsjednik Obama nominirao za zamjenu državnoj tajnici Hillary Clinton. Nakon što je Affleck u TV emisiji CBS-a \"Face the nation\" jasno rekao da ga zanima politika, od njega se očekivao i sljedeći korak. No potom se predomislio i na Facebooku opovrgnuo svoj mogući politički angažman.

- Volim Massachusetts i našu politiku, no neću se kandidirati za mjesto u Senatu - napisao je 40-godišnji glumac.

- Vjerujem da ćemo dobiti odličnog državnog tajnika, a u Massachusettsu ima nekoliko iznimno dobrih kandidata za mjesto u Senatu. Radujem se zanimljivoj kampanji, a ja ću se ipak baviti humanitarnim radom - dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije