Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANO Slavnom nogometašu ponuda od milijun funta

Beckhamu uloga u talijanskom Big Brotheru

21.12.2008.
u 17:25

Istog dana kad je stigao u Milano, popularni David Beckham dobio je prvu veliku ponudu – ulogu u talijanskom Big Brotheru. Navodno je to želja Silvija Berlusconija, predsjednika kluba sa San Sira za koji će slavni Englez igrati za stanke u američkom prvenstvu. Talijanski medijski mogul vidi u Beckhamu zlatnu koku:

– Becks u Grande Fratellu srušio bi sve rekorde gledanosti – kaže izvor blizak Berlusconiju, koji za to želi platiti velikoj zvijezdi dodatnih milijun funta.

Ne miruje ni Victoria Beckham. Dok je suprug bio na pregledu u klinici Betulle, Posh Spice obilazila je luksuzne prodavaonice, ručala s modnim ikonama Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom.

– Jako sam uzbuđena. Svi su srdačni, obožavam Milano – rekla je Victoria.

Daily Telegraphu javila se Ilaria d’Amico, seksepilna novinarka, opovrgnuvši navode kako joj je Victoria zabranila intervju nasamo s D. Beckhamom.

– To je laž. Razgovarala sam s Davidom, bio je vrlo drag i ugodan. Rekao mi je da mu se Milano jako sviđa i da bi mogao ostati tu živjeti, ali da će o tome odlučiti s Victorijom i sinovima Brooklynom (9), Romeom (6) i Cruzom (3).

Daily Mirror se zabavlja na račun Becksova talijanskog. “Za početak je naučio osam riječi.”

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije