Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvrsno!

Beckham, Zinedine, Bale i Moura demolirali kuću nogometnom loptom

house match
Foto: PR FOTO
1/5
09.06.2014.
u 10:18

U sklopu kampanje ''All in or Nothing'' za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, Adidas je okupio neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda u jedinstvenom nogometnom okršaju 'House Match'...

U sklopu kampanje ''All in or Nothing'' za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, Adidas je okupio neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda u jedinstvenom nogometnom okršaju ''House Match''. U interesantnom videu koji je objavljen upravo danas sudjeluju nogometne ikone David Beckham, Zinedine Zidane, Gareth Bale i Lucas Moura.

Video počinje kadrovima slavnih nogometaša koji u neočekivanom okuženju dnevne sobe opušteno igraju nogometne videoigrice, a sve se mijenja u trenutku kada krenu s pravom igrom i pokazivanjem svojih nogometnih vještina. Ono što slijedi uzbudljiva je igra u kojoj Beckham, Zidane, Bale i Moura pokazuju kako se odlično može igrati nogomet, čak i u vrlo skučenom prostoru.

Video je režirao svjetski poznati redatelj Fernando Meirelles, koji je stekao svjetsku slavu kao režiser filma ''Božji grad'', a režiju potpisuje i Cassiano Prada. Ovaj dvojac je također režirao službeni adidas spot za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu – ''Messijev san o Svjetskom prvenstvu'' koji je predstavljen prošlog mjeseca.

>>Zvijezda Monty Pythona Beckhamu: Baš si papak, prepao si se žabe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije