Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uporni pjevač

BB Nemeš besplatno pjeva na terasama kafića u Beogradu

nemeš (1)
Foto: 24sata
1/3
17.09.2011.
u 15:28

Nakon BB-a sudjelovat će u još jednom showu na Pink TV-u. Bit će jedan od natjecatelja u 'Showu snova', emisiji u kojoj poznati iz Srbije pomažu 'običnim ljudima' ostvariti snove.

- Nemeš je bio gost večeri. Njegov najbolji prijatelj Pavle Žarkov svira inače kod nas. Došao ga je poslušati pa je spontano zasvirao - rekao nam je vlasnik kafića Gaudi u Beogradu.

Ondje je prošli tjedan Nemeš (22), natjecatelj prošle sezone realityja Big Brother, zabavljao goste na terasi. Pjevao je obrade svjetskih rock hitova, ali nije ništa zaradio.

- Uletio sam u pauzi i ‘odradio’ nekoliko pjesama - rekao nam je Nemeš.

Vlasnik kafića kaže da je bilo odlično i nagovara mladog opernog pjevača za stalni angažman. No Nemešević ima druge planove. Nakon BB-a sudjelovat će u još jednom showu na Pink TV-u. Bit će jedan od natjecatelja u 'Showu snova'. Emisija je to u kojoj poznati iz Srbije pomažu 'običnim ljudima' ostvariti snove.
- Natjecat ću se s Jasminom koja želi osvojiti novac kako bi pomogla sinovima. Obojica imaju mišićnu distrofiju, a jedan je već u kolicima - rekao nam je Nemeš.
Show se počinje emitirati već sljedeće nedjelje, a Nemeš će plesati i pjevati. Budući da će biti zaposlen, voljena Marijana Čvrljak (27) sljedeći će tjedan opet doći u Beograd. Iako je ona u Kninu, njihova ljubav i dalje cvijeta. Srpski mediji raspisali su se da se par u tajnosti oženio. No to nije moguće jer je ona još službeno u braku s pomorcem Ivanom (32).

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar alien79
alien79
18:33 17.09.2011.

Kakva je to vijest, što me briga za to Srbče, interesantno kako nema nikakvih vijesti iz Mađarske, Slovenije, Makedonije, ne može proći dan bez vijesti o \'nebeskom narodu\', daj odj...te više sa tim jugonostalgičarskim glupostima vi novinari.

Avatar babas
babas
19:20 17.09.2011.

Iako ga mnogi napadaju,Nemeš je dobar momak. Želim mu puno sreće i uspjeha!

OB
-obrisani-
18:00 20.09.2011.

nije ni čudo... ko bi to platio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije