Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

BB kuća postala starački dom, sestra Marijana radi noćnu smjenu

Marijana Čvrljak
Goran Jakuš/Pixsell
29.03.2011.
u 10:00

Za to vrijeme na otpadu se Soraja prepirala s Duškom. Odgovarala je na njegove provokacije jer mu očito smeta što ga ona jedva primjećuje pa ju je pokušao napraviti ljubomornom spominjući Milu

Kućom Velikog brata zavladali su nemoćni starci, liječnici i medicinske sestre. Stanari su se uspješno uhodali u novi tjedni zadatak u kojem je BB kuća pretvorena u starački dom.

Ravnateljica doma Ema u ponedjeljak navečer objašnjavala je osoblju kako da djedu Georgeu pomognu oko čišćenja “guske”, na što su se oni cijelo vrijeme smijali. Kako bi se bolesnici osjećali što udobnije, što je i cilj zadatka, sestra Slavica animirala ih je igrom “crvenih rukavica”.

Nakon što je završila večernja vizita, sestre su pokušavale pacijente smjestiti u bolničke krevete, ali to im baš nije polazilo za rukom. George se smirio i razveselio kad mu je sestra Marijana rekla da ona radi noćnu smjenu.

Za to vrijeme na otpadu se Soraja prepirala s Duškom. Odgovarala je na njegove provokacije jer mu očito smeta što ga ona jedva primjećuje pa ju je pokušao napraviti ljubomornom spominjući Milu.

Ključne riječi

Komentara 7

MA
MagicSerb
12:33 29.03.2011.

\"Novi tjedni zadatak ukućana Big Brothera je organizirati starački dom. Prvi starac je Dražen, a doktor mu je prepisao manje cigareta i više tjelovježbe. Također je rekao kako će sestre sutra pomoći Draženu da nauči pisati ĆIRILICU kao DIO TERAPIJE\".. Ahahahahahaha Koja tuga. Stučeš pedeset i kusur godina, odeš iz Hrvatske u Srbiju i pred 20 miliona ljudi učiš pisat\' ćirilicu kao deo terapije! hahahaha

LA
las35vegas
12:59 29.03.2011.

ivicas-cestitam

IV
ivicas
10:28 29.03.2011.

ovakve emisije imaju zadatak da zaglupljuju narod da nebi mislio na stvarne probleme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije