Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER Pobjednik tajlandskog showa otkrio planove

BB Krešo: Milijun ću potrošiti sa svojom obitelji

26.12.2008.
u 19:10

Svi znaju da mogu računati na mene ako će im trebati dio mojega novca – našalio se Krešimir Duvančić pobjednik Big Brothera kojeg ćemo pamtiti kao prvu zvijezdu koja je gledatelje RTL televizije osvajala čak iz dalekog Tajlanda.

Njegova lisnica, za 106 dana provedenih pred kamerama, danas je obogaćena s milijun i sto trideset tisuća kuna. Iako još nije smislio što će učniti s milijunčekom, sigurno je, rekao nam je u današnjem razgovoru, da će ga, kao što je radio i u kući, nesebično podijeliti s najbližima.

Tolerancijom do trona
– O novcu ću odlučiti sa svojom obitelji! Imamo obiteljski posao kroz koji svake godine nešto i doniramo onima kojima je potrebnije, pa ćemo tako učiniti i ovaj put – otkriva Krešo, zapamćen kao miran i tolerantan “dječak” iz BB kuće. Upravo te osobine i dovele su ga do pobjedničkog trona.

– Ne volim se svađati, nego sve rješavati razgovorom. Mislim da me je to, uz iskustva stečena u vojsci, na jedrenju i svim adrenalinskim aktivnostima, dovelo do pobjede. Zahvaljujući tome lakše sam od drugih podnosio pritisak i poniženje – priznaje Krešo.

Krešo kao TV voditelj
Ni cjelodnevni videonadzor nije ga mogao izbaciti iz takta. Štoviše, pomalo mu se i svidio, pa bi, dobije li priliku, i on stopama bivše BB stanarke Antonije Blaće, a mogao bi preuzeti voditeljsku palicu neke zabavne emisije.

– Puno me toga zanima, bude li zanimljivih opcija, razmislit ću. Ali ne bih ostavio obiteljski posao – kazao je Krešo.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije