Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radoholičarka

Baterije Nives Ivanković nikad se ne prazne jer se ne zna odmarati

nives ivankovic
03.09.2011.
u 10:30

Glumica priznaje kako već godinama pokušava položiti vozački ispit, ali ne ide joj. Da umanji grižnju savjesti, uplati novac, odradi vožnju, ali nikako i da postane vlasnica vozačke dozvole

Prvakinja splitskog HNK, glumica Nives Ivanković trenutačno briljira u ulozi Nives Odak u novom serijalu RTL Televizije “Ruža vjetrova”.

Kako biste opisali svoj novi televizijski lik?

– U liku Nives Odak prepoznat će se mnoge moje prijateljice i kolegice. Jedna od njih već mi je rekla: “A šta je, vidim da nosiš boršu isto ka ja!” U njoj će se prepoznati i sve one Splićanke s rive koje nose Armani očale. Obitelj je važna, al’ lova je važnija!

Imali ste radno ljeto, kako punite baterije?

– Moje vam se baterije nikad ne prazne. Ne znam se odmarati. Nedavno su moja mama i sestra otišle na Hvar da se malo odmore umjesto mene. Neizlječiva sam radoholičarka, uvijek idem 300 na sat. Ostali me pokušavaju sustignuti. No, dobro, ako se baš želim odmoriti, onda odem u Sarajevo snimati seriju “Lud zbunjen, normalan”.

Najljepše što vam se dogodilo posljednjih mjeseci?

– Napokon snimam u svom Splitu! Ne trebam putovati do Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drug
15:53 03.09.2011.

Uz par silikoncica bila bi... Bomba

DU
Deleted user
05:50 05.09.2011.

Jao kako joj vise vrećice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije