Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očitala joj bukvicu

Barbara Walters ugostila Paris Hilton i ismijala je pred nacijom

paris hilton
pixsell
05.06.2011.
u 16:05

Starleta je bila toliko bijesna da se nakon showa dobro izvikala na producenta.

Paris Hilton silno se naljutila zbog uvreda koje joj je u svom showu uputila Barbara Walters. Hiltonova je, naime, bila pozvana kako bi pričala o svom realityju koji je najavljivala kao želju da pomaže ženama u zatvoru. Umjesto toga, u realityju Paris se provodi po noćnim klubovima s alkoholom u ruci, žali se na rano ustajanje zbog društveno korisnog rada.

 

- Zašto ne prikazuješ tu stranu svoje ličnosti, ako postoji - pitala ju je voditeljica te pred nacijom dobro ismijala Paris zbog njezinog ponašanja. Starleta je bila toliko bijesna da se nakon showa dobro izvikala na producenta.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
18:40 05.06.2011.

Luđi sam ja koji sam ovo pročitao od jadnika koji su ovo napisali.

Avatar billybull
billybull
18:51 05.06.2011.

tatjana pajcek opet je pokusala prepisati tekst s interneta, no poznavanje engleskog jezika jednako joj je slabo kao i poznavanje novinarstva pa je vecinu stvari krivo prevela, ili shvatila...gdjo pajcek, ostanite na svom nivou, pisite o lambasi ili severini...

XA
xaron
19:32 05.06.2011.

............................Barbara je pred nacijom dobro ismijala Paris.................................... Mozda je to tocno , ali je jos tocnije da Paris zaradi oko 6 puta vise (godisnje) od Barbare. Kod Amera je jedino vazno koliko love imas , a ne ko je kogaga ismijao. Uostalom : Ko se zadnji smije , najsladje se smije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije