Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doručak na travi

Barbara Kolar i veselo društvo u carstvu prirode

radio antena
Foto: Radio Antena
1/10
24.03.2014.
u 09:47

Zvijezde Antene Zagreb poput radosne su djece uživale u prirodi Bundeka pažljivo promatrajući tek procvjetale glasnike proljeća

Nakon duge zime zvijezde Antene Zagreb poput radosne su djece uživale u prirodi Bundeka pažljivo promatrajući tek procvjetale visibabe, jaglace, zvončiće i ostale glasnike ljepših i sretnijih dana.

Barbara Kolar, Katarina Moškatelo, Saša Buneta i Saša Lozar vratili su se u djetinjstvo, razmjenjivali iskustva iz mladosti, a sve su ih prvi dani proljeća prisjetili i na prve ljubavi.

– Proljeće mi je, uz ljeto, naravno, najdraže godišnje doba. Dijelom je to zbog prelijepih promjena u prirodi u kojima, unatoč peludnoj alergiji, uživam tijekom dugih šetnji, ali i posjeta tržnicama – kaže Barbara, dobitnica Večernjakove ruže za najbolju radijsku voditeljicu u protekloj godini.

Predah od radijskog etera zvijezde su iskoristile za zajednički zdravi doručak, šetnju, ali i u igranju kviza iz poznavanja prirode. Među najboljima bio je Saša Lozar koji je odrastajući u ljupkom Laduču detaljno proučio sve vjesnike najljepšeg godišnjeg doba.

>>'Zabranila sam mami da glasa jer sam htjela da sve bude pošteno'

Foto: Radio Antena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije