Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na društvenim mrežama

Barbara iz Big Brothera potvrdila je nagađanja o statusu njezine veze s tenisačem iz BiH s kojim ima sina

Foto: Instagram screenshot
1/6
06.12.2022.
u 18:10

Na svom Instagramu Barbara Šegetin potvrdila je prekid veze s Damirom Džumhurom i otkrila je koliko već nisu zajedno.

Već neko vrijeme se šuškalo kako bivša natjecateljica u reality showu Big Brother, Barbara Šegetin više nije u vezi s bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom, a sada je tu informaciju potvrdila i sama Barbara i otkrila je kada su prekinuli. 

- Da ne odgovaram više pojedinačno na pitanja novinara, ovim putem želim sve medije obavijestiti da Damir i ja nismo zajedno već pet mjeseci. Nisam se nikako htjela oglašavati, ali nažalost moram, kako bih zaštitila svog sina i sebe od svakakvih priča. Nadam se da se više neću morati oglašavati u vezi ove teme - napisala je Barbara na svom Instagramu. Kada se u studenom pojavila informacija kako su Barbara i Damir prekinuli na upite novinara Barbara je odgovorila kako ne želi govoriti o tome te je dodala kako je Damir otac njihovog sina i to će zauvijek biti. Bivša reality zvijezda i sarajevski tenisač upoznali su se prije dvije godine u Beogradu, a godinu dana nakon, u listopadu 2021. godine rodio im se sin kojem su dali ime Luka. 

- Smisao života! 20.10.2021. je dan kada sam dobio najveći poklon u životu! Hvala ti ljubavi na svemu, hvala ti što si mi podarila našeg sina, hvala ti što je ovo postala realnost. Volim vas najviše na svijetu. Ne mogu opisati ovaj osjećaj… Hvala ti što vas imam. Luka i mama su zdravo. Volim vas - napisao je Damir na svom Instagramu kada mu se rodio sin i objavio je fotografiju malenog i Barbare dok su još bili u rodilištu. Nije poznato što je dovelo do kraja ove ljubavi, ali prije veze s Barbarom Damir je slovio kao veliki zavodnik, a mediji su ga vezali uz regionalne ljepotice Dejanu Živković, Rialdu Karahasanović i Helenu Topalović.

VIDEO Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled

 

Komentara 2

BR
bree77
08:00 07.12.2022.

Pa tko bi s tobom ostao...... ajde bar si se kao mama ostvarila,inače i ti i sestra ti samo propale brakove iza sebe imate,šteta što vas ti muškarci ne pročitaju ranije,a ne ženiti ...

FO
forfun
20:27 06.12.2022.

Kaj je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije