Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Barbara iz BB-a otkrila da je bila na još jednoj estetskoj korekciji: 'Nakon 10 godina riješila sam se ovog zla'

Foto: instagram
1/12
29.01.2022.
u 10:00

- Napokon sam se nakon 10 godina riješila ovog zla zvanog "biopolimer", djevojke, žene, ne ubrizgavajte to nikad. Kad-tad se izdeformira i dođe do problema, asimetrije i svega ostalog - napisala je.

Bivša Big Brother stanarka Barbara Šegetin (32) prije dva mjeseca na svijet je donijela sina Luku kojeg je dobila u vezi s BiH tenisačem Damirom Džumhurom (28). Barbara je nakon poroda odlučila malo poraditi na svom izgledu, pa je tako otkrila da je iz usnica izvadila filere. 

- Napokon sam se nakon 10 godina riješila ovog zla zvanog "biopolimer", djevojke, žene, ne ubrizgavajte to nikad. Kad-tad se izdeformira i dođe do problema, asimetrije i svega ostalog - napisala je. 

Foto: Instagram

Pratiteljice su joj nakon toga postavljale pitanja u vezi filera, a ona je otkrila da ju ne boli. 

Foto: Instagram

- Ništa me ne boli, samo je neugodan osjećaj, konci malo zatežu i sve jedem sa slamčicom - priznala je i dodala da je odlučila izvaditi filere jer su joj usne bile prevelike i asimetrične, ali i da je zahvat trajao oko sat vremena. 

Foto: Instagram

Barbara i Damir sa sinom trenutačno žive u Beogradu i to u jednoj od najluksuznijih četvrti –Beograd na vodi (Belgrade Waterfront).  Riječ je o novom urbanom centru u Beogradu koji se proteže na milijun četvornih metara i nudi apsolutno sve što je potrebno za lagodan i komforan život. U sklopu projekta ''Beograd na vodi'' nalaze se hoteli svjetske klase, mjesta za kulturu, obrazovne institucije, moderni zdravstveni centri i širok spektar atrakcija i objekata za odmor i zabavu. Tu su i parkovi, igrališta, centri za fitness, šoping-centri, restorani, barovi, kafići... Stanarima je na raspolaganju i privatno parkiralište, ali i pristanište za čamce i brodove. 


Barbara i Damir u vezi su nešto više od godinu dana, a koliko su sretni zbog prinove, Barbara je svojim pratiteljima otkrila i u novogodišnjoj objavi. "Hvala ti, Bože, na najljepšoj godini u mom životu. Dobila sam najdragocjeniji poklon – sina Luku, moju najveću sreću uz mog Damira", napisala je i poželjela sve najbolje svojim pratiteljima.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Komentara 3

DE
Demigodessnixie
11:55 29.01.2022.

Ovaj mentalni sklop uvijek zavrsi u Beogradu

TA
Tajg
11:10 29.01.2022.

Svak je krojač svoje sudbine.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:33 29.01.2022.

Sve umjetno kao ona paprika u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije