Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularan

Bali-beg uz film dobio i vlastitu seriju

bali beg
Foto: promo
1/3
08.09.2013.
u 16:00

Lik Bali-bega zadržat će se sve do kraja treće sezone "Sulejmana Veličanstvenog", a producenti su zamolili Buraka da ne brije brkove jer mu namjeravaju dati epizodne uloge i u četvrtoj sezoni koja se prije nekoliko tjedana počela snimati

Iako je za dobar film ili seriju prije svega potreban odličan scenarij, ni on nije garancija uspjeha ako glumačka postava ne osvoji gledatelje. A baš se takav klik dogodio gledateljima \"Sulejmana Veličanstvenog\" i Buracka Özçivit koji u seriji igra ratnika Bali-bega Malkočogulua. Od sutra navečer popularna turska serija vraća se na program RTL-a, a s novim nastavcima dolazi i ovaj vojnik zbog kojeg su žene padale u očaj.

Nakon što su scenaristi \"Sulejmana\" Bali-bega u drugoj sezoni poslali na put kako bi branio granice Osmanskog Carstva, gledateljice su počele protestirati jer im serija bez najpopularnijih turskih brkova više nije bila jednako dobra. Bali-beg se na polovicu treće sezone serije, a točno odatle sutra kreću novi nastavci na RTL-u, vratio na poziv Sulejmana kojeg igra Halit Ergenç. Budući da će spasiti sultana od atentatora na tržnici, on će Bali-bega unaprijediti u svojeg osobnog pratitelja na svim događanjima, na bojištu i u dvoru. Osim brige za sultana, Bali-beg će se morati boriti i s osjećajima koje njeguje prema Mihrimah, sultanovoj kćeri jedinici koja je u njega bila zaljubljena još od djetinjstva. Lukava sultanija Hurem učinit će sve kako bi uništila njihovu vezu udavši kćer za Rutem-agu.

Lik Bali-bega zadržat će se sve do kraja treće sezone, a producenti su zamolili Buraka da ne brije brkove jer mu namjeravaju dati epizodne uloge i u četvrtoj sezoni koja se prije nekoliko tjedana počela snimati. Koliko je lik Bali-bega omiljen najbolje govori potez TIMS produkcije koja je odlučila napraviti i seriju i film o njemu. Naravno, Bali-bega igra Burak koji se cijelo ljeto pripremao za ulogu. Interes za otkup prava na emitiranje serije pokazalo je 20-ak zemalja premda serija još nije premijerno prikazana ni u Turskoj. A u pauzama snimanja serije o Bali-begu, Burak snima seriju \"Çalıkuşu\", za koju po epizodi dobije 150 tisuća kuna, pa ako serija zaživi cijelu sezonu, zgodni 28-godišnjak će svoj bankovni račun povećati za milijun kuna. U seriji Burak igra Kamrana, a partnerica mu je glumica Fahriye Evcen, odnosno Nedžle iz serije \"Kad lišće pada\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije