Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maraton

Balašević četiri sata zabavljao publiku u krcatoj Spaladium areni

balašević u splitu (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/5
11.12.2010.
u 01:13

Uz najpoznatije balade "Vasu Ladačkog", "Lepu protinu kći", "Život je more", Đole je u četvorosatnom koncertu izveo i pjesme novijeg datuma. Stare hitove napamet znaju svi

Đorđe Balašević i njegova Panonska mornarica gotovo su četiri sata neumorno zabavljali dupkom punu Spaladium arenu u kojoj se okupilo 13.000 obožavatelja.

- Ljudi, to nije moj ćale, to sam ja! - počeo je Đole u šaleći se na svoj račun. No, očito u Splitu Balašević nije zaboravljen. Pamti se još svaki stih pa je brojne hitove ganuti Đole pustio publiku da otpjeva.

Splitsku je publiku počastio svojim najvećim baladama "Život je more", "Lepa protina kći", "Vasa Ladački", "Boža zvani Pub", "Jesen stiže dunjo moja". Publika je znala svaku riječ.

Osim  vjernih fanova srednje generacije, okupili su se i 'neki novi klinci' koji također znaju napamet Balaševićeve stihove, čemu se Đole ne može nadiviti.

Očito je Balaševiću nedostajala Dalmacija, ali izgleda i on njoj. Njegove najave, uz dosjetke i šale bile su pune nostalgije. Tako je splitskoj publici otkrio da je od Dunava do Supetra 703 kilometra, pjevao je o zvijezdama vrh Komiže i prisjećao se klinca koji je s Panoniskim mornarom osvojio Splitski festival.

- U poslijednje vrijeme najčešće gostujem kod kuće - primjetio je Balašević.

U subotu, u Spladium areni splitska je premijera njegovoga filma Kao rani mraz.

- Vidjet ćemo se sutra. Tko ne dođe, neka se strpi još malo i film normalnim, piratskim kanalima stiže na tržište. Pa zato sam ga i snimio, da ga pogledate!

Komentara 10

PO
ponekad
13:06 11.12.2010.

a vidi koliko ima četnika u Splitu..................

DO
doktorica
13:15 11.12.2010.

.. a nema ih manje ni u Zagrebu

DU
Deleted user
17:28 11.12.2010.

vidimo se u Areni u Zagrebu, za tjedan dana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije