Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Baka pristala na prosidbu pri nastupu

supertalent
Željko Rukavina/24sata
26.09.2009.
u 17:20

Jedan od štićenika doma istupio je i, otpjevavši "hoćeš li se udati za mene?", zaprosio postariju kolegicu iz zbora, a ona je oduševljeno pristala.

U premijernoj emisiji "Supertalenta" Nove TV u petak vidjeli smo samo djelić onoga što nas čeka u idućih deset emisija.

Ovacije publike i žirija u sastavu Nina Badrić, Enis Bešlagić i Dubravko Merlić pokupio je pjevački zbor Doma umirovljenika "Mariška" iz Koprivnice.

Jedan od štićenika doma istupio je i, otpjevavši "hoćeš li se udati za mene?", zaprosio postariju kolegicu iz zbora. Ona je na oduševljenje svih pristala, a žiri je zbor, koji za sebe u šali kaže da ukupno ima 1994 godine i 2000 kilograma, pustio dalje u natjecanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije