Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijest koja je potresla regiju

Baka Prase završio na policiji zbog tragične smrti 21-godišnje YouTuberice Kristine

Foto: instagram
1/9
10.12.2021.
u 19:33

Vijest o Kristininoj smrti pratiteljima je otkrila je njezina prijateljica Laura Tešanović. - Na našu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama. Želim ovim putem izraziti sućut njenoj obitelji i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali-napisala je na Instagramu influencerica Laura.

Smrt mlade influencerice i YouTuberice Kristine Đukić jučer je potresla Srbiju. Kristina, koja je u tragično preminula u srijedu, imala samo 21 godinu, a okolnosti ove tragedije još se uvijek istražuju. Policija se odmah digla na noge, a svoj iskaz morao je dati i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je pozvan je u prostorije Odjeljenja za Visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije radi davanja izjave vezano uz poznate okolnosti povezane sa smrću Kristine Đukić, javlja Mondo.rs.

Kako navode mediji Baka Prase u posljednje dvije godine proganjao je Kristinu i navodio svoje pratitelje da rade isto putem društvenih mreža. 

 - Posebno tužilaštvo MUP-a Srbije je izdalo zahtjev za prikupljanje potrebnih informacija i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim događajem. O ishodu navedenih radnji javnost će naknadno biti obaviještena - poručili su iz policije. 

Vijest o Kristininoj smrti pratiteljima je otkrila je njezina prijateljica Laura Tešanović. - Na našu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama. Želim ovim putem izraziti sućut njenoj obitelji i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru -napisala je na Instagramu influencerica Laura. 

Inače, Kristina je rođena 2000. godine u Beogradu gdje je završila trgovačku školu. Na YouTubeu ju je pratilo 700 tisuća pretplatnika, a Kristina je jedna od rijetkih žena koje su pokazale kako i one mogu biti uspješne u gejmerskom svijetu. Na toj je društvenoj mreži objavljivala i svoje pjesme koje imaju po više milijuna pregleda.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije