Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči koncerta

Bajaga nam otkriva zašto je obožavateljica trčala za njim sa škarama u rukama

Bajaga i Instruktori
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
02.03.2019.
u 10:58

Glazbenik će večeras održati veliki koncert u Areni Zagreb.

Uoči večerašnjeg koncerta u Areni Zagreb kojom Momčilo Bajagić Bajaga obilježava 35 godina svirke s Instruktorima pričao je našim novinarom Samirom Millom i otkrio brojne zanimljivosti.

Prisjetio se koncerta u kultnom Kulušiću koji mu je organizirao pokojni Dražen Vrdoljak, otkrio je zašto je jedna obožavateljica trčala sa škarama za njim, ispričao je kako se njegova supruga nosila s njegovom slavom i ispričao je zašto nikada nije položio vozački ispit.

Što nam je još Bajaga otkrio pogledajte u videu. 

Komentara 26

DE
desperadikus
15:55 02.03.2019.

Svirali su Prljavci u Beogradskoj Areni Ruzu Hrvatsku pa nikom nista. Ljudi vole dobru svirku i nije ih briga ni za kakve udruge koje pljuju po svim i svacim i drze moralne pridike. Taj Bajaga nikada nije izasao iz konteksta muzike niti se ikada bavio dnevno politickim temama.

HR
hrvatin
04:04 17.09.2019.

Hrvatska je postala raj za cetnike i svoje mrzitelje.Po Hrvatskoj treste cece,jovani i momcila,a sa istoka cetnicka porazena olos udara u ratne bubnjeve jer ne mogu oni prezaliti ni kahlovac ni vihoviticu ni kahlobag sto bi rekao vojvoda fefelj.I dok Hrvate zabavljaju cetnicke zvijezde i vicu ko nas bre zavadi,srbija kupuje i gomila oruzje jer samo lud covjek moze misliti da su oni odustali od velike srbije.I iako nisu nikad nijedan rat dobili.oni bi stalno ratovali.Nama nisu htjeli ni grobove nasih mucenika koje su oni pobili.pokzati da im barem mozemo negdje svijece zapaliti.Stariji sve zaboravljaju a mladi se i ne sjecaju a nitko ih ne uci jer u hrvatskim udzbenicima Domovinski rat prikazuju kao sukob dva divlja plemena..pa ce opet jednog dana izlaziti iz jugoasocijacija i regiona krvavih gaca.Tko li ce iduci u areni "podsecati"Hrvate kako zvuci zikino kolo a vlast nehrvatska ce i dalje muciti Vukovarce i svih nas tjerajuci ljude da gledaju cirilicne ploce po zidovima grada mucenika. jos neosusenim od mucenicke krvi.

ZB
Zoki-Bijela
18:19 02.03.2019.

Janjicar. Umisljeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije