Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sakrament

Bahra iz 'Ljubav je na selu' se krstila i otkrila koje joj je krsno ime

Foto: FACEBOOK
1/9
30.06.2023.
u 21:20

- Sretno sam primila svete sakramente - napisala je Bahra i podijelila je i fotografiju i video sa svog krštenja

Jedna od najpopularnijih natjecateljica u showu "Ljubav je na selu", koja se natjecala u čak tri sezone showa, je Bahra Zahirović (57). Gledatelje je uvijek uveseljavala i nasmijavala dok je u showu tražila svoju srodnu dušu, a sada rado sa svojim obožavateljima komunicira na društvenim mrežama gdje ih obavještava o novostima iz svog života. Tako je nedavno otkrila kako je primila svete sakramente u Katoličkoj crkvi. 

- Sretno sam primila svete sakramente - napisala je Bahra. Podijelila je i fotografiju i video sa svog krštenja i otkrila kako joj je krsno ime Magdalena.  U emisijama nije nikada govorila o vjeri ni o vjeroispovijesti, tek je u nekoliko navrata izjavila kako se pred Boga ne boji ići jer je u životu sve napravila ispravno.

VEZANI ČLANCI

Bahra je pričala jednom prilikom kako su neke od kandidatkinja u show dolazile s  s lažnim motivima, ismijavale farmere, te su neke čak imale i tajnu ljubav. Što se tiče kandidata za čije se srce borila, Zahirović se nadala da će završiti s Valterom, a kod Marijana je osjećala da je nešto drugo u pozadini. Svima koji se prijave u ovaj show poželjela je sreću i drži im fige da pronađu ljubav. 

 

 

- Od srca bih željela dati podršku svim novim farmerima koji se prijavljuju kako bi pronašli novu ljubav. Dajem im podršku, posebno da budu iskreni. Neka budu potpuno ispravni i pažljivi i neka znaju što odabiru. Da budu dobri, korektni prema njima, da ih prihvate i želim naravno da se barem jedna ljubav rodi - rekla je za RTL i dodala: 

- Isto tako, kandidatkinje koje će doći na farmu - želim im dati veliku podršku, da se što bolje i ljepše iskažu. Ako su iskreno zainteresirane. Da budu prave dame i žene od iskrenih riječi.

VIDEO Pišek o svojem odlasku u Srbiju: Meni se to najviše zamjera. U Srbiji su inkluzivniji

 

Komentara 3

PU
Pulchrum
19:16 01.07.2023.

Čestitke Magdaleni

MA
marinalučica
14:03 01.07.2023.

A đe je moj komentar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije