Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beogradski hip hop

Bad Copy uskoro u Attacku!

Bad COpy
PR Foto
10.05.2013.
u 18:36

Dečki se u Attacku okupljaju 18. svibnja. Zagreb ih željno iščekuje, šest godina nakon zadnjeg koncerta.

Nakon sedam sušnih godina, barabe su opet s vama. Novi album ponovo okupljenog trojica Bad Copy, Krigle, donosi pregršt ludih rima i bitova kakve samo barabe mogu smisliti.

Zadnji njihov nastup 02.02.2007. u Zagrebu napunio je klub i uz dvosatnu vožnju donio jedan od boljih hip hop koncerata te godine. Za sve kojima je koncert bio nezaboravan, imamo sjajne vijesti.

U klubu Attack 18. svibnja očekuje vas prvi zajednički nastup Bad Copyja i promocija njihovog novog albuma. Spremite se na dozu prljavog Beogradskog humora iz glasova neponovljivog trojica Ajsa, Tibmeta i Wiklera. Koncert počinje u 22 sata, a karte se mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna u pretprodaji odnosno 50 kuna na dan koncerta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije