Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivamo: Boy bend u emisiji RTL-a

Backstreet Boys će pjevati i na audiciji HTZ-a

backstreet boys
Pixsell
02.11.2009.
u 19:17

Poznata četvorka, u pratnji prošlogodišnjeg pobjednika HTZ-a Bojana Jambrošića nenajavljeno će "upasti" na jedan casting. Kad će to točno biti, ne zna se, pa će privilegij da ih uživo upoznaju imati samo rijetki sretnici.

Osim velikog koncerta koji će u zagrebačkoj Areni održati 27. studenoga, grupa Backstreet Boys, doznajemo, imat će i drugu, besplatnu svirku – na audiciji RTL-ova showa "Hrvatska traži zvijezdu". Poznata četvorka, u pratnji prošlogodišnjeg pobjednika HTZ-a Bojana Jambrošića nenajavljeno će "upasti" na jedan casting. Kad će to točno biti, ne zna se, pa će privilegij da ih uživo upoznaju imati samo rijetki sretnici. Među njima i 24-godišnjak, za kojeg dečki tvrde da je njihov nasljednik.

– Nisam još ništa čuo o toj ideji, ali zvuči zanimljivo. Zamislite reakcije, mislim da bi svi ostali u šoku – rekao je Bojan Jambrošić, i sam oduševljen što će Boysima na zagrebačkom koncertu biti predizvođač. Iako će stati uz "velikane" Bojan bi, tvrdi, dobro razmislio kad bi mu ponudili da postane njihov peti član.

– Trenutačno sam zadovoljan. Ne treba prerano poletjeti previsoko – kazao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije