Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAKOVITO PROROČANSTVO

Baba Vanga još je 1979. kazala: 'Veliki Vladimir vladat će svijetom'

Foto: PIXSELL
1/3
24.02.2022.
u 12:39

– Sve će se otopiti, poput leda, samo jedno će ostati netaknuto. Vladimirova slava, slava Rusije. Previše toga je žrtvovano. Nitko ne može zaustaviti Rusiju. Ona će ukloniti sve sa svog puta te će postati gospodarica svijeta – rekla je Bugarka

Bugarska vidovnjakinja Baba Vanga, poznata i kao Nostradamus s Balkana još je 1979. predvidjela da će "ruski vladar Vladimir" biti gospodar svijeta. Tijekom sastanka s piscem Valentinom Sidorovim, Vanga je rekla: 

– Sve će se otopiti, poput leda, samo jedno će ostati netaknuto. Vladimirova slava, slava Rusije. Previše toga je žrtvovano. Nitko ne može zaustaviti Rusiju. Ona će ukloniti sve sa svog puta te će postati gospodarica svijeta.

Prije svoje smrti slijepa vidovnjakinja još jednom prorekla je slavnu budućnost Rusiji. Izjavila je da će Rusija biti jedina svjetska supersila.

Tijekom 80-ih Baba Vanga rekla je da svijet svjedoči sudbonosnim događajima. – Dva najveća vladara svijeta pružit će si ruku – rekla je tada, a oni koji tumače njena predviđanja ispunjenje proročanstva vide u kraju Hladnog rata posredstvom Mihaela Gorbačova i Ronalda Reagana. No bugarska proročica tad je dometnula da mir u svijetu neće biti postignut dok ne dođe “osmi”. Mnogi smatraju da se “osmi” odnosi na osmog velikog Vladimira.

Podsjetimo, Baba Vanga, rođena u Strumici kao Vangelia, oslijepila je kada ju je u mladosti podigao neobično snažan uragan i zakopao pijeskom, od kojeg su joj stradale oči. Vjerovala je da ima sposobnost predvidjeti budućnost. Tijekom svoje 50-godišnje karijere navodno je izrekla stotine proročanstava. Prorekla je i točan dan vlastite smrti.

Svjetsku je slavu stekla nakon što je točno predvidjela potonuće podmornice Kursk u ljeto 2000. godine, kao i napad na newyorške blizance 2001. godine. Milijuni poklonika vjeruju kako je imala paranormalne sposobnosti poput telepatije te da je komunicirala s izvanzemaljcima. Stručnjaci su proračunali da se 68 posto Vanginih proročanstava ostvarilo, dok njezini zagovornici tvrde kako je točnost 85 posto.

VIDEO: Natjecateljica showa America's Got Talent izgubila je bitku s rakom 

Ključne riječi

Komentara 10

SN
sasa.novak.58
14:13 24.02.2022.

Zašto nas Večernji u ovom ozbiljnom času gađa drekom?

DU
Deleted user
15:22 24.02.2022.

I ne samo to. Glede najbitnijih događaja za Hrvatsku, rekla je da će se Grašo u veljači ove godine oženiti.

PV
prcko.vita
15:38 24.02.2022.

Jel piše što o tome kako preživjeti mjesec dana s plaćom od 6000 kuna? Dok platim režije i benzin ne ostane dosta za hranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije