Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjevna zvijezda

B. Spears za \"X Factor\" nude deset milijuna dolara, ona traži šesnaest

britney
Pixsell
09.03.2012.
u 15:20

Šef Simon Cowell smatra da bi pop-princeza kojom je fasciniran bila idealna članica žirija. - Za Britney bi ovaj angažman bio poput šetnje parkom s obzirom na sve što je prošla u životu - kaže Simon.

Iako joj producenti nude vrtoglavih deset milijuna dolara da bude u žiriju druge sezone američke inačice showa "X Factor", Britney Spears još ne želi potpisati ugovor.

Naime, njen zaručnik i menadžer Jason Trawick smatra da Britney vrijedi više te pokušava "iskamčiti" honorar od šesnaest milijuna.

U prvoj sezoni showa pjevačke talente ocjenjivali su šef Simon Cowell, L.A. Reid, Nicole Scherzinger i Paula Abdul. Pjevačice su dobile otkaz jer show nije postigao gledanost kakvoj se Cowell nadao.

Sada smatra da bi pop-princeza kojom je fasciniran bila idealna članica žirija.

– Za Britney bi ovaj angažman bio poput šetnje parkom s obzirom na sve što je prošla u životu – kaže Simon.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije