Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovanje

B. Jambrošić: Uzjahao sam devu tek kad su me uvjerili da ne grize

bojan jambrošić
13.11.2010.
u 10:00

Pjevač je ljetos bio u Tunisu i Španjolskoj gdje je zabavljao srednjoškolce na njihovu maturalcu

Bojan Jambrošić ljetos je bio glavni faktor dobre zabave srednjoškolcima na njihovu maturalcu u Tunisu i Španjolskoj.

– Bilo je jako zabavno, kako bi drukčije i moglo biti na maturalcu. Zanimljivo je bilo gledati Tunižane kako plešu uz moje pjesme. Nakon nastupa su mi mnogi prilazili obasipajući me pohvalama, no nisam bio siguran jesu li bili iskreni ili su samo htjeli užicati koji novčić, jer su po tome poznati – kaže 25-godišnji pjevač. Nezaobilazan dio putničke ture bio je posjet Sahari, gdje je Bojan imao neobično iskustvo.

– Dok smo bili u pustinji, u jednom trenutku je čak palo nekoliko kapi kiše. Nisu to bile halucinacije, a takve trenutke nemoguće je pogoditi i zaista su rijetki – oduševljeno je rekao pjevač koji će pamtiti i jahanje na devi.

– Nije mi baš bilo ugodno slikati se pokraj deve, ali kad su me uvjerili da ne grize, brzo smo se sprijateljili pa sam je poslije i uzjahao – šaleći se kaže Bojan. Iskustva s hranom nisu bila tako ugodna kao s devama.

Pjevač priznaje da je izbirljiv kada je hrana posrijedi i zato mu meso specifična i začinjena okusa u Tunisu i nije baš prijalo, pa je jeo uglavnom tjesteninu.

– Osim što sam na tom putovanju izgubio naočale te me opekla meduza, ne pamtim nijedno loše iskustvo. No, moram upozoriti sve koji dođu u Tunis da se ne iznenade kad vide da su dva prometna traka pretvorena u peterotračnu cestu. Zbog toga trebate biti oprezni u prometu, ali i izbjegavajte piti vodu iz slavine – poručio je talentirani glazbenik.

Komentara 1

ME
mellifera196666
14:43 13.11.2010.

Nebrem vjerovat,uz skupa maturalna putovanja još da i ovoga platim,nećuuuuuuuuu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije