Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Ava strahuje da je Špiro ljubomoran jer se "dala" Stipi

FARMA
Screenshot
24.05.2010.
u 13:13

- Više mi je od svega ovoga muka, muka mi je, mogla bih ići kući! - uznemireno je rekla gazdi Josipu kojeg smatra jedinim pravim prijateljem na farmi.

Ava Karabatić, koju je novi gazda Josip zajedno s Ivom izabrao za sluškinju, u posljednje je vrijeme izuzetno zabrinuta kako će njezin dečko Špiro doživjeti njezin boravak na farmi. Josip joj je natuknuo kako se različite bezazlene situacije u vanjskom svijetu mogu potpuno krivo protumačiti.

To je učinio više kako bi je distancirao od sebe, no Ava je informaciju doživjela vrlo dramatično pa Josipa i ostale farmere nije prestala ispitivati o potencijalnoj katastrofi.

- Više mi je od svega ovoga muka, muka mi je, mogla bih ići kući! - uznemireno je rekla gazdi Josipu kojeg smatra jedinim pravim prijateljem na farmi.

On joj je savjetovao da se ne dovodi u "dvosmislene" situacije.

- Ti znaš najbolje, Ava, i to ti ja uporno naglašavam. Otkud ti znaš tko je što rekao o tebi ili meni, a što nema veze s istinom. Nemoj se time opterećivati, imaš svoje mišljenje, znaš što je prava istina - ponavljao joj je iznova.

Ava je uznemireno zamuckivala "Ja se sad bojim, znaš kako se ja sad bojim" u paničnom strahu da će je Špiro ostaviti zbog nekoga običnog nesporazuma.

Rezimirala je svoj boravak na farmi i zaključila da postoje samo dva sporna trenutka koja su, pogrešno protumačena, mogla razljutiti Špiru.

- Jedino čega se mogu sjetiti, jedanput, ako mi je to zamjerio, onda stvarno! Jedan jedini put, kad sam prala suđe četiri puta u danu i nitko mi nije htio taj dan pomoći, mene je Stipe izmasirao! Eto, to je jedino kad sam se ja dala, a drugi me nitko nije dotakao! Niti sam ja nekoga napastovala niti skakala po nekome. Jednom sam se samo s Brankom poljubila, ali drugo mi ne pada na pamet!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar arcanius
arcanius
15:06 24.05.2010.

@medmed.... a ti si takav mulac da toga nema nigdje.... primjerak za proučavanje!.... šta to tebe briga koga i jel ikoga strpala među noge?.... jesu li tvoje da se time zamaraš?.... ili je problem u tome što NISU tvoje?.... ee pa, dečko, nikad ni ne budu ako ćeš nastaviti s takvim stavom.... ukoliko uopće imaš djevojku.... koja bi bila s tobom?..... Afroditinih mi cica! :D

ME
medmed
14:13 24.05.2010.

ma što špiro zna ostat će i za njega , pa nema tko to nije dero i što sad, ma ima toga na pretek , pa jeste joj vidjeli labrtu, a što mislite zašto ju je onoliko napumpala, pa da više stane

ST
Stole1
15:58 24.05.2010.

Ovi genijalni novinarčići su iz mog komentara na prošlom članku iz ove travestije zvana farma napravili naslov ! hahahah predobri ste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije