Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ucjenjivanje

Ava oslobođena, Špiri dvije godine i sedam mjeseci zatvora

Kauboji u Višnjiku
Filip Brala/24 sata
29.11.2010.
u 13:28

Špiru Miličića, dečka Ave Karabatić, sudac Ivica Marinović nepravomoćno je osudio na dvije godine i sedam mjeseci zatvora

ZADAR - Ava Karabatić, splitska starleta, i njezina majka Sanja oslobođene su optužbe da su ucjenjivale zadarskog profesora Živka Ninića. Špiru Miličića, dečka Ave Karabatić, sudac Općinskog suda Ivica Marinović nepravomoćno je osudio na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. Osim toga, Miličić u sljedećih 30 dana mora vratiti oko 2500 kuna koje dosad nije vratio.

Po izlasku iz sudnice Ava Karabatić izjavila je da je zadovoljna ovakvom presudom.

- Nadala sam se ovakvoj presudi i sretna sam što je nakon 14 mjeseci sve gotovo. O zatvoru ne želim ni razmišljati i nadam se da Špiro ipak neće završiti iza rešetaka - rekla je Ava.

Podsjetimo, Ava Karabatić, njezina majka i Špiro Miličić optuženi su da su prošle godine u rujnu od profesora Nižića najprije izvukli 2000, a potom u listopadu tražili još 7000 eura za šutnju o lascivnim SMS porukama koje je on, navodno, slao svojoj studentici Avi.

Komentara 36

UN
unknown99
14:41 29.11.2010.

Nju je Bog dovoljno kaznio podarivsi joj takvu pamet...

OB
-obrisani-
15:40 29.11.2010.

Očito je Ava izbacila na vidjelo svoju.. jaču stranu.

PA
palčić
15:42 29.11.2010.

e jest mi vijest, opet ova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije