Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURVIVOR

Ava Karabatić u Survivoru: Nije mi problem prati zube pepelom

survivor (1)
Foto: Pixsell
1/3
23.11.2011.
u 08:00

– Imam pametnijih stvari od sudjelovanja u reality showu. To mi je neozbiljno i mislim da mi ne bi koristilo da me povezuju s takvim nečim. Uostalom, imam obveze i na faksu – rekla je Gala.

Crvi, žohari, kukci i ostale “delikatese” iz prirode svakodnevna su hrana kandidata “Survivora”. Tako će biti i našim zvjezdicama odluče li sudjelovati u RTL-ovu projektu koji počinje u siječnju sljedeće godine, a mjesto događanja bit će Kostarika. Nataša Roksandić, glasnogovornica RTL-a, poručila je da su tek počeli razgovarati s potencijalnim kandidatima i da će se razgovori intenzivirati idućih tjedana. Zasad su na testiranju, doznajemo, bili Mario Valentić, Danijela i Ella Dvornik, Ava Karabatić te Ida Prester i Gala Svilan koje su odbile mogućnost sudjelovanja.

“To mi je neozbiljno”

– Imam pametnijih stvari od sudjelovanja u reality showu. To mi je neozbiljno i mislim da mi ne bi koristilo da me povezuju s takvim nečim. Uostalom, imam obveze i na faksu – rekla je Gala. Za razliku od nje, Ava Karabatić jedva je dočekala poziv s RTL-a jer joj je to prilika da ljudima pokaže da nije starleta, kakvom je mediji prikazuju.

– Volim izazove i adrenalin, živim za to! Nitko ne bi bio sretniji od mene kad bi me odabrali za kandidata. Meni nije problem prati zube pepelom. Dosta mi je ovog normalnog života – uzbuđeno priča Ava koja je čari reality showa okusila u “Farmi”. Dodala je i da joj je to idealna prilika da se zaljubi jer neće biti samo kandidati iz Hrvatske nego i iz Srbije.

Koncept showa je preživljavanje u gotovo nemogućim prilikama uz nedostatak hrane i vode te spavanje pod otvorenim nebom, što kao izazov vidi i Danijela Dvornik.

– Ne znam bih li mogla pojesti kukca, ali vjerujem da čovjek ne bira kad je gladan. Možda bih prva tri dana odbijala jesti takvo što, ali na kraju bih ipak popustila – kaže Danijela, kojoj se u showu možda pridruži i kći Ella.

Odvojenost problem

– Bilo bi super kad bi majka bila sa mnom jer bih imala nekoga koga savršeno poznajem – kaže 21-godišnja Ella te domeće da joj odvojenost od dečka Josipa Marića tih 40 dana ne bi bila nikakav problem. No, odvojenost od sina Nike i supruge Mirne mogla bi smetati Mariju Valentiću. Kaže da je 40 dana dugo, ali bi mu to ipak bio izazov koji je lakše podnijeti kad postoji dodatni motiv.

Komentara 7

Avatar Kairosa
Kairosa
10:37 23.11.2011.

Priča svašta,al odustat će ko i Iva Jerković u istom

TM
trade_mark
11:05 23.11.2011.

hrvatski selebritiji će morati jesti crve i žohare?! pa nemojte ih baš tjerati da jedu svoju braću i sestre... btw. lijepo je znati da (još) ima ljudi koji se ne pristaju spuštati na nivo hrvatske \'scenske\' učmalosti i rigotine. go prester!! ;)

ON
one4fun
12:22 23.11.2011.

mislio sam da ste ipak ozbiljnija tiskovina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije