Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Ava Karabatić daje instrukcije iz matematike, fizike i kemije

Atraktivna Ava otkrila je kako je u zamjenu za instrukcije koje daje dvojici učenika dobila na korištenje stan u kojem živi sa svojim zaručnikom Špirom.
07. svibnja 2010. u 17:33 7 komentara 24 prikaza
ava
Foto: Nova TV

U razgovoru s Kristijanom Rahimovskim Ava Karabatić otkrila je da je u zamjenu za instrukcije dobila na korištenje stan u kojem živi sa svojim zaručnikom Špirom. Dvojac se također dotaknuo teme vjenčanja i bračnoga života.

Ava ima dvoje učenika koje redovito podučava matematiku, fiziku i kemiju te je ispričala kako se pretvori u potpuno drugu osobu kada uči.

- Baš imam fotografsko pamćenje kad hoću. Kad neću, onda ne - rekla je atraktivna Zadranka. Kikija je također zanimalo što Avi predstavljaju zaruke jer mu nikada nije bilo jasno čemu one služe.

- U matičnom uredu sam se oženio, rekao sam 'da!'. Gledam one rešetke na prozoru, njih dvjesto meni iza leđa, nemam kuda - u poluduhovitom tonu glazbenik je prepričao svoje svadbeno iskustvo.

Ava je veselo pričala o vjenčanom prstenju i nije se dala omesti Kikijevim sarkazmom. Na Jelenino pitanje zna li tko će biti kum, odgovorila joj je: "Nemam pojma, cijela ekipa s farme!". Jelenu je zanimalo i želi li se ona stvarno udati za Špiru.

- A 'ko će ga znat - rekla je Ava i objasnila da ona i Špiro već žive kao da su u braku, jer je on svuda vozi i zajedno su 24 sata dnevno.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • spirou:

    držao sam i ja repeticije,ali da bi mi neko za to dao stan na korištenje...????

  • kakodane2:

    hahainstrukcije iz sexualnog umjeca ;)

  • moshmislit:

    on je svuda vozi...neprocjenjivo