Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Ava: Jelena mi se ispričala pa s Farme odlazim uistinu sretna

Ava Karabatic
Nova TV
28.05.2010.
u 21:42

Ava Karabatić izgubila je u dvoboju, a na Jelenu naljutila jer joj je dala šibicu. Upravo to bio je razlog da Jelenu odabere za drugu duelisticu.

- Odlazim sretna! Dvoboj nije bio bitan, Najvažnije mi je bilo da mi se Jelena ispričala zbog stvari kojima me uvrijedila. Znala sam da će tako biti, ovih kola bojala sam se kao vraga - rekla je Ava Karabatić, koja je po drugi puta izgubila u dvoboju snage i nakon mjesec dana napustila Farmu.

Ava se, podsjetimo, naljutila se na Jelenu jer joj je dala šibicu. Upravo to bio je razlog da Jelenu odabere za drugu duelisticu.Prije dvoboja Jelena je rekla kako je izgubila motivaciju za rad, pa joj je svejedno hoće li izgubiti. Sada će novu motivaciju morati naći, jer poslovi na Farmi - čekaju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Romano37
Romano37
20:40 29.05.2010.

Svakako, zaslužuje, zajedno s onima, koji joj omogučuju ovoliku medijsku promidžbu, ulazak u enciklopediju svjetskih divljakuša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije