Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Atraktivna Riječanka osvojila nogometaša Dinu Drpića!

sandra maričić
Foto: Facebook
1/5
13.01.2016.
u 10:30

Prije Dine Drpića lijepa brineta bila je u vezi s poduzetnikom Eduardom Bočkajem, a povezivali su ju i s bivšim košarkašem Gordanom Giričekom

Iako je ljeto proveo u zagrljaju djevojke Ines Katarine Suše, jesen je nogometašu Dini Drpiću donijela novu ljubav.

Bivši suprug Nives Celzijus trenutno uživa u ljubavi s atraktivnom Riječankom Sandrom Maričić, piše Story. Iako vijest nisu ni potvrdili ni demantirali, izvori bliski paru tvrde da je njihova veza počela nedavno.

Lijepa Sandra već je sa 16 godina bila prva pratilja Kraljice Hrvatske, a 2007. godine plasirala se u finale Miss Universe. Dvije godine zbog manekenske karijere živjela je u Milanu, a od manekenstva se odlučila oprostiti kada je upisala Ekonomski fakultet u Rijeci jer više nije mogla podnijeti drastičnu mršavost i rigorozne zahtjeve modnih agenata.

Prije Dine Drpića lijepa brineta bila je u vezi s poduzetnikom Eduardom Bočkajem, a povezivali su ju i s bivšim košarkašem Gordanom Giričekom

Dino je pak nakon razvoda od Nives Celzijus sreću pronašao u Velikogoričanki Ines Katarini Suši. Što je presudilo njihovoj dvogodišnjoj ljubavi i je li njihovu romansu ugrozila lijepa Sandra, za sada nije poznato. 

>>Dino Drpić ljubi Ines Katarinu Sušu!

>>Nives: Stvorena sam za ljubav. Nadam da će Dino uvijek biti moja podrška

Komentara 7

LE
LeonardS
11:39 13.01.2016.

Poslje škrtca dolazi rasipnik, e curo usrečila si se !

TO
toljaga22
11:19 13.01.2016.

Jeftina sponzoruša.

ON
onazg
14:26 13.01.2016.

A je joj ulov...ono klošar, kockar, pijanac i otac koliko 2-3 djece, užas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije