Naslovnica Showbiz Estrada

Atlantida sa Terezom, Ibricom i klapom oduševila Dubrovnik

Vrhunac večeri je bio kada je na pozornicu stupila diva Tereza Kesovija zapjevavši svoju pjesmu “Što je ostalo od ljubavi” ni više ni manje u rock metal izdanju.
26. kolovoza 2015. u 08:42 2 komentara 1131 prikaza
atlantida
Foto: Promo foto
Pogledajte galeriju 1/17

Ono što se sinoć dogodilo mnogim Dubrovčanima zasigurno će ostati dugo u pamćenju. Bajkovita Orsula ugostila je „Dubrovačku scenu u malom “ koja je složno proslavila 25 godina rada rock banda Atlantide! Dubrovačkim rockerima na sceni su se pridružili Tereza i Ibrica Jusić, a etno zvukovi sa klapom Fortuna raširili su se preko Orsule prema Gradu i moru. Jedno je sigurno Dubrovnik dugo nije vidio ovakav spektakl.

U svojoj obljetničkoj godini Atlantida je svojim sugrađanima na sam dan zatvaranja Dubrovačkih ljetnih igara pripremila “Takvu noć” o kojoj će se dugo pričati. Tjednima se već brujalo da će na pozornici Orsule uz samu Atlantidu nastupiti i najpoznatija imena iz Grada: Tereza i Ibrica Jusić i to u rock ruhu, te klapa Fortuna koja je donijela etno zvukove.

Još kao dječaci sa nepunih 15 godina članovi Atlantide počeli su u garaži držeći se tada rock metal sounda, da bi kasnije kada im se pridružio Davor Erceg nekadašnji vokal Crne udovice malo zvuk preradili u pop rock izričaj pridodajući mu ostale žanrove. Upravo je i to čar live nastupa Atlantide-na jednom koncertu vidjeti pravi mix žanrova.
Uz klapu Fortuna i Ivu Letunića na lijerici izveli su sa etno notama “Sami u kamenu “. Kako šansona zvuči u rock izdanju gledatelji su imali prilike vidjeti u duetu sa Ibricom Jusićem u pjesmi “Lutam pod oblacima“ koji je kao i obično doveo i svog psa na pozornicu.

Vrhunac večeri je bio kada je na pozornicu stupila diva Tereza Kesovija zapjevavši svoju pjesmu “Što je ostalo od ljubavi” ni više ni manje u rock metal izdanju. Terezin jaki glas stopio se sa žestokom svirkom Atlantide i oduševio sve prisutne, a upravo taj singl naći će se na njenom sljedećem albumu i albumu Atlantide. Na sam bis Atlantida je sa gostima još jednom izašla pred oduševljenu publiku i ponovno s pjesmom „Sami u kamenu“ koja je prešla u tradicionalnu „Zelenu naranču“ etno- rock notama završila ovu čarobnu večer. Sa „Lađama“ su otplovili dugo u sjećanje svih prisutnih na Orsuli.

„Dubrovnik u malom“ žestoko je proslavio srebrni pir Atlantide na oduševljenje mnogih gledatelja koji će zasigurno svima onima koji nisu bili na koncertu reći: “Bilo je ko u priči!

>>U šibenskom klubu Inside nastupaju Atlantida i Silente

>>Dubrovački rockeri iz Atlantide predstavljaju novi singl 'Samo tren'

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas