Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'a je to'

Asim Ugljen objasnio smiješnu scenu iz 'Generala': 'Namjerno smo trolali'

Asim Ugljen i Marko Cindrić
Foto: HRT/Screenshot
1/4
07.01.2020.
u 15:08

Gledateljima je u oči upalo i kako su Asim i Marko prije stavljanja granate pozdravili se rukama kao Pat i Mat u crtiću "A je to". Inače, njih dvojica s uspjehom igraju i te likove u istoimenoj predstavi redatelja Marija Kovača.

Društvene mreže uobičajeno bruje o gafovima i smiješnim scenama u seriji "General", a nakon posljednje epizode posebno su se osvrnuli na scenu u kojoj sudjeluju glumci Asim Ugljen i Marko Cindrić.

Oni u jednoj sceni nalaze neprijateljski minobacač i stavljaju pogrešnu granatu u njega nakon čega poginu. No, gledateljima je u oči upalo i kako su Asim i Marko prije stavljanja granate pozdravili se rukama kao Pat i Mat u crtiću "A je to". Inače, njih dvojica s uspjehom igraju i te likove u istoimenoj predstavi redatelja Marija Kovača. 

Asim ugljen danas je na Facebooku objasnio kako su oni namjerno ubacili taj pozdrav u svoju scenu, a redatelj Antun Vrdoljak se složio s time. Asim je napisao kako i u stvarnom životu i na filmu obožava trolati. 

- Gledajte, ja sam i u pravom životu trolčina. To je genetsko obilježje muškaraca u mojoj obitelji. Uživamo trolati. Moj pokojni djed i ja smo jednom glumili Rome dva tjedna i družili se s njima na moru, jer bi obojica pocrnili kao Arapi. Moja baka s nama, plava kao Švabica, nije mogla vjerovati do koje mjere smo retardirani. Za nju smo tvrdili da smo je jeftino kupili. Moj otac je početkom '90-ih na kongresu u Houstonu uvjerio najveće svjetske kardijalne kirurge da je mamu kupio jeftino iz kataloga u džamiji. Aida nije mogla vjerovati do koje je mjere retardiran.

Pa naravno da smo ubacili pozdrav Pata i Mata iz "A je to" u Generala. Crkli bi da nismo. Zato smo i išli to snimati, da možemo to ubaciti - napisao je Asim i objasnio da je scena bila drugačije napisana. 

- Recite vi štogod želite, ali ostavio nam je scenu kako smo je odigrali, a nismo je odigrali kao što je bila napisana. Mislim da smo jedini koji su tako nešto napravili, a stari odobrio. Fak it, trol prepozna trola. Kao što je on zatrolao vas, mi smo zatrolali njega. I dopalo mu se. I nama - napisao je Asim koji j i podijelio scenu iz serije. 

 

Ključne riječi

Komentara 25

PR
PrimoracRi
17:04 07.01.2020.

Čestitke.Super ste napravili seriju sada je i parodija na domovinski rat. Dobro se za j ...avate ,kao fol još glumite i dobijete lovu od hrt-a,odnosno od tv pretplate. Genijalno. Da mi je takvo delo. A nisam karbun ,sam pozabil.

Avatar fidelio
fidelio
16:24 07.01.2020.

Znači, General je kao da ti je netko dao da napraviš scenarij za Gospodara Prstenova, a ti napraviš Ivicu i Maricu. Ma da su bar Ivicu i Maricu napravili - ovo konkurira za najlošiju ekranizaciju svih vremena (uključujući i predratnu hrvatsku produkciju).

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:57 07.01.2020.

I uz put, naravno da je bitno dodati dozu humora uz pogibiju Hrvatskih branitelja. Vas to ocigledno veseli. Nije ni cudno da je general Gotovina odbio doci pogledati fulm, a kako cujem ne gleda ni seriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije