Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zaplet

Asi ljubomorna na doktoricu Indži, a Demir teško bolestan

indži
Foto: Nova TV
1/3
19.05.2011.
u 18:32

S obzirom na to da Demir neće priznati Asi da boluje, lijepa junakinja će pomisliti kako su on i doktorica Indži previše bliski. Unatoč saznanju da je teško bolestan, Demir će se sve više zbližavati sa svojom kćeri Asjom, kao i s Asi

Gledatelji serije "Asi" sljedećeg će tjedna upoznati novi lik, prelijepu doktoricu Indži. No, unatoč svojoj ljepoti Indži neće donijeti lijepe vijesti za glavnog junaka Demira.

Nakon što će provesti najljepše trenutke s Asi i Asjom, Demir će doznati da je jako bolestan. S obzirom na to da Demir neće priznati Asi da boluje, lijepa junakinja će pomisliti kako su on i doktorica Indži previše bliski.

Iako će Indži zapeti za oko Aslanu, s Demirom će se i dalje intenzivnije družiti zbog njegove bolesti. Unatoč šokantnom saznanju da je teško bolestan, Demir će se sve više zbližavati sa svojom kćeri Asjom, kao i s Asi. Asi će pomalo biti ljubomorna na Indži ne znajući kako svi oko nje skrivaju pravu istinu.

Doktoricu Indži utjelovit će prelijepa turska glumica Ezgi Çelik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije